Pro zobrazení celé lekce se prosím zaregistrujte nebo přihlašte.
- Pro zobrazení lekce se prosím zaregistrujte nebo přihlašte, nebo si můžete přehrát TRAILER K LEKCI.
SERVÍROVÁNÍ VÍNA - TEORETICKÁ ČÁST
V této lekci si vysvětlíme, jak víno správně hostovi prezentovat a jak víno servírovat. Začínáme ale nejdřív zajímavými informacemi o skladování vína, jaké teploty jsou vhodné pro šumivé, bílé, růžové i červené víno. Dalšími tématy jsou uzávěry a také údaje na etiketách, jak přistupovat k medailím, které bývají na lahvích a mnoho dalšího.
OBJEVUJTE SVĚT MODERNÍ GASTRONOMIE A HOTELNICTVÍ
staneme se Vaším průvodcem k posílení vaší profesionality
V této části jsme pro vás připravili videokurzy pro gastronomii. Na dalších lekcích právě pracujeme nebo připravujeme produkci.
Připravujeme
V této části jsme pro vás připravili videokurzy pro hotelnictví. Na dalších lekcích právě pracujeme nebo připravujeme produkci.