Přihlásit se


ŠUMIVÁ A PERLIVÁ VÍNA, DĚLENÍ A VÝROBNÍ METODY

ŠUMIVÁ A PERLIVÁ VÍNA, DĚLENÍ A VÝROBNÍ METODY

Šumivá i perlivá vína se nevyrábí stejně. Můžeme je dělit podle místa původu, např. Champagne, Cava nebo Franciacorta. Existuje tradiční/klasická neboli šampaňská metoda. Vedle této metody známe i tzv. Charmat. Tyto vína mají také různý obsah zbytkového cukru, mohou být bílá, růžová, ale i červená.

Pro zobrazení celé lekce se prosím zaregistrujte nebo přihlašte.

OBJEVUJTE SVĚT MODERNÍ GASTRONOMIE A HOTELNICTVÍ

staneme se Vaším průvodcem k posílení vaší profesionality

V této části jsme pro vás připravili videokurzy pro gastronomii. Na dalších lekcích právě pracujeme nebo připravujeme produkci.

Připravujeme

V této části jsme pro vás připravili videokurzy pro hotelnictví. Na dalších lekcích právě pracujeme nebo připravujeme produkci.