Přihlásit se


ZBYTKOVÝ CUKR, CUVÉE, ROČNÍKOVÁ VÍNA A CRU

ZBYTKOVÝ CUKR, CUVÉE, ROČNÍKOVÁ VÍNA A CRU

Ve světě šumivých a perlivých vín se setkáváme s mnoha dalšími pojmy a názvy. Například obsah zbytkového cukru v šumivých vínech se v historii dramaticky změnil a tím se hranice "suchosti" výrazně posunula až k vínům bez cukru. Proto i názvosloví spojené s obsahem cukru může být pro laika nesrozumitelné. V regionu Champagne je důležité, z jaké "CRU" víno pochází. Nebo najdeme na etiketě vína název "MILLÉSIME" či "VINTAGE". Nejen o tom je tato lekce.

Pro zobrazení celé lekce se prosím zaregistrujte nebo přihlašte.

OBJEVUJTE SVĚT MODERNÍ GASTRONOMIE A HOTELNICTVÍ

staneme se Vaším průvodcem k posílení vaší profesionality

V této části jsme pro vás připravili videokurzy pro gastronomii. Na dalších lekcích právě pracujeme nebo připravujeme produkci.

Připravujeme

V této části jsme pro vás připravili videokurzy pro hotelnictví. Na dalších lekcích právě pracujeme nebo připravujeme produkci.